Így javíthatsz az orgazmusod minőségén!

Ő a hibás vagy te, ha elmarad az orgazmus?

Biztosan jó okkal vádoljátok a másikat? Mi lehet az oka, ha nem teljesül be az együttlét Manapság minden az orgazmus körül forog. Ami sokak szerint probléma, mivel azt mondják, a

szexnek nem a csúcspont a lényege,

hanem maga az együttlét, és ez valóban így is van - olvassuk a Napi Doktoron. Hiszen minden érintés, simogatás és maga az aktus is egy szeretetteljes folyamat, jó esetben. Egyesek véleménye szerint tehát nem kell rágörcsölni, ha nincs meg a beteljesülés az együttlét végén. De valóban így van? Tényleg nem kell aggódni, ha nincs orgazmusunk? Egyáltalán ez mennyire komoly baj? Elképesztő, de

a nők 75 százalékának nincs orgazmusa,

és sokaknak csak klitorális orgazmusa van. A férfiak általában befejezik a dolgot, egyértelmű jelet is adnak rá. Nekünk nőknek azonban (legtöbb esetben), nem elég maga a fizika, érzelmi háttér is kell az élvezet beteljesüléséhez, mert nem baj az, ha nincs mindig orgazmusunk, de valljuk be, jobban érezzük magunkat attól, ha van. Több oka is lehet annak, ha nincs meg a várva várt beteljesülés a szex végén.

Szokatlan páros


Kezdő kapcsolat esetében előfordulhat, hogy még nem szoktál össze a pároddal, és nem tudják még pontosan, hogy mi a jó a másiknak. Az első pár szex nem minden esetben szokott nagyon jól elsülni, hiszen mindketten más-más emberekkel feküdtetek már le, más a tapasztalatotok, más pózokat vagy technikákat sajátítottatok el, így nem csoda, ha kell egy kis idő az összehangolódásra. Nehéz ezt szavakba önteni, ezért jobb, ha megmutatod vagy egyértelműen sugallod neki, neked hogy a jó (jobb), ezután pedig kezdődhet a felfedezőút!

Még soha nem volt orgazmusod?


Egy színlelt orgazmus után elég nehéz felvezetni a pasi számára, hogy neked még sosem volt, sem vele, sem mással, ezért ne tedd! Tényleg a legrosszabb megoldás, ha megjátszod magad, amikor már elméletileg ,,ideje lenne.”

Olvasd tovább a cikket itt!

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!