Így hátráltatod saját magad az életben a születési hónapod alapján

Mindenki másképp korlátozza magát, de a tudatosság fénye esélyt jelent a változásra.

Január

A januári születésűek hajlamosak saját korlátozó hiedelmeik rabjává válni: sokan például elhiszik közülük, hogy csak szenvedés árán juthatunk el a várt boldogságig, és ezért beleragadnak a feszítő élethelyzetekbe.

Február

Aki februárban született, igen gyakran kaphatja magát azon, hogy bizony a múltban él: régi emlékekhez, szokásokhoz, tárgyakhoz ragaszkodik a jelenlét rovására, és nem engedi el életéből azokat az embereket és kapcsolatokat sem, amelyeket már időszerű volna elengedni.

Március

Aki a tavasz első hónapjában született, gyakran választja a nem megfelelő embereket maga mellé, legyen szó munkáról vagy magánéletről. A végén olyan makacs, hogy magának sem ismeri be, ha tévedett, és ezzel még mélyebbre süllyed.

Április

Túlzottan is szigorú vagy önmagadhoz, mindig a nehezebb utat választod, és minden lépésedet kritizálod. Rendszeresen rugdosod magad, ahelyett, hogy tisztelnéd azt, aki vagy a hibáiddal együtt.

Május

A májusi születésű lelkek színe-java ott követ el hibát, hogy nem saját magát helyezi a legfontosabb helyre életében. Csak akkor adhatsz ugyanis melegséget, örömet ls boldogságot szeretteidnek, ha te magad is rendben vagy.

Június

Újra és újra kevesebbel éred be, mint amire hivatott lennél, sőt: sokszor annál is, mint amire alapvető emberi jogaid predesztinálnának. Ideje elhinned: többre vagy képes, mint amiben most megrekedtél.

Július

A baj, amivel magadat veszélybe sodrod az, hogy mindig adsz egy esélyt azoknak, akik megbántottak, ártottak neked. Sokan naiv szentként tisztelnek, mások épp emiatt a végletekig kihasználnak.

Augusztus

A jövőben élsz, mindig csak tervezgetsz, várod a megfelelő pillanatot ahelyett, hogy végre élnéd az álmaidat. Nem mersz kockáztatni, és ezért fantasztikus lehetőséget mulasztasz el, ha nem tudod legyőzni önmagad, a félelmeidet.

Szeptember

Folyamatosan másokhoz hasonlítgatod magad, miközben igazából saját magaddal állsz csak versenyben. De miért is? Lételemed a küzdelem.

Október

Gyakran elszigetelődsz, kivonulsz a világból, ha októberben születtél: ez nem feltétlenül fizikai elszigeteltséget jelent, az is lehet, hogy különcként leszel remete: kilógsz a sorból. Ez egészen addig nem baj, amíg megvan az értékes kapcsolati háló, amely fejlődésedet szolgálja.

November

Született pesszimista a novemberi lélek, ám nagy tudatossággal ezen is lehet változtatni. Amíg nem látod másként a dolgokat, jó eséllyel a pozitív energiák - és ezáltal történések - bevonzása sem megy.

Decembera

Nehezen bocsátasz meg, sokáig dédelgeted a régi sérelmeket, a sebet újra és újra megtakargatva, ezért számodra kihívást jelent megtisztultan, a terheket lerakva gyógyulni, élni.

Nyitókép: https://pixabay.com/users/pexels-2286921/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!