Így szerezhetsz extra örömöt kedvesednek

Ki ne szeretné, ha az élvezetes pillanatok hosszú órákká nyúlnának?

A szexuális örömszerzés egy-két órás tevékenység a párok között. Az egész éjszakán át tartó szex azonban nem lehetetlen feladat, csupán harmóniára és a megfelelő technikák elsajátítására van szükség hozzá.

Előkészületek

Természetesen nem vághatunk bele egyből a közepébe! A hosszan tartó boldogságra mind lelkileg, mind fizikailag fel kell készítenünk saját magunkat és partnerünket egyaránt. Fontos tehát, hogy kerüljük a zsíros, nehéz ételek fogyasztását, így kellőképpen aktív állapotba leszünk az esti élvezetre. Ugyancsak elengedhetetlen, hogy a vágyakat fokozzuk, és szinte ki legyünk éhezve a másik érintésére, így a száz százalékos részvétel és a kölcsönös szenvedély garantált.

 
Technikás játékok felnőtteknek

Az előjáték szerepe az extra hosszan tartó együttléteknél még nagyobb hangsúlyt kap, és részben új technikák elsajátítása szükséges a teljes éjszakai üzemmódhoz. Ezalatt a partner vágyai fokozódnak, elönti az izgalom, anélkül, hogy a csúcspontra érne, mely a férfiak esetében a szex végét, de legalábbis egy rövidebb szünet beiktatását jelentené. Fontos, hogy nyújtsuk el az előjátékot, egyes részeihez időnként térjünk vissza, és csak fokozatosan haladjunk a komolyabb szintek felé!

Technikák a partner megnyugtatására

A férfiak esetében a korai magömlés elkerülhető, ha a partnerrel képesek megteremteni az ehhez szükséges összhangot. Ha közeledik a csúcspont, segíthet a pozícióváltás, és a lassabb tempóra kapcsolás. Csillapíthatja a vágyakat, ha a nő veszi át az irányítást, valamint ha a férfi néhány percig saját örömét háttérbe szorítva csak a partnerre összpontosít.

Teljes összhang

Mivel a partner minden rezdülése fontossá válik, így a párok ezeknek a technikáknak az elsajátításával a kapcsolatuk egyre mélyebb rétegeibe merülhet el. Másrészt a kölcsönös odafigyelés új magasságokba emelheti a szerelmüket, miközben a szexben egyre ismeretlenebb szintre juthatnak el.

(Napi Doktor)

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!