Így telik Görög Zita szülinapja

Nemrégiben ünnepelte negyvenedik szülinapját Görög Zita, aki úgy érzi, végre ismét teljes az élete.

A háromgyermekes édesanya állandó pörgésben van: neveli egyéves kisfiát, Timont, közben egyengeti a két kiskamasz gyermeke, Milán és Lotti életét, ráadásul nyár végén még az új házukba való költözést is elintézte. Mindennapi feladatai, a háztartás vezetése mellett gondosan ügyel arra, hogy esténként párjával, az exfocista Lackó Zsolttal is legyen ideje romantikázni és új projekteket megálmodni.

Dolgozik, háztartást vezet, emellett három gyerek,

Milán, Lotti, valamint az egyéves Timon életét egyengeti. Ezek a feladatok külön-külön is képesek leterhelni az embert, hát még egyszerre?! Görög Zita éppen ezért nem tagadja: kevés ideje van mostanában saját magára. „A folyamatos pörgésben számomra a csend a legnagyobb kikapcsoló tényező. Egy ilyen sűrű életben is egy csecsemő kiemelt figyelmet igényel, de a nagyokról sem szabad megfeledkezni. Velük a hülyéskedés és a lelkizés az, amit becsempészünk a mindennapokba” – árulta el a modellből lett műsorvezető, aki a gyereknevelés terén elég engedékeny és mint mondja:

még tanulja a következetességet.

 
A legtöbb figyelmet természetesen még a kis Timon igényli a családban, így Zita igyekszik mindent megadni neki e téren. „Mivel a nagyok kéthetente hétvégén az édesapjukkal vannak, ilyenkor szervezünk olyan programokat, amelyek a nagyokat már nem feltétlenül érdekelné” – mesélt a hármasban töltött időkről a gyönyörű édesanya, aki az ilyenkor kardinális jelentőségű bőrápolás kapcsán is nagyon tudatosan jár el a picinél. „Kínosan odafigyelek, hogy ne szárítsam a bőrét és ne kenjek rá túl sok mindent se. Ám éjszakára és fogzáskor mindig Sudocremet használunk, hogy nehogy kipirosodjon popsija.” Zita arról is mesélt, hogy a párjával, Zsoltival együtt oldja meg a gyerekek napi rutinját. A változó időbeosztásuk ellenére ezt könnyen összehangolják, így a volt válogatott focista ott lehetett a kisfiuk első lépéseinél, csakúgy, mint a fogzásos, nehéz éjszakáknál.


„Olyan szerencsés helyzetben vagyunk,

hogy az első évben rengeteget tudtunk együtt lenni” – számolt be Zita. Szerencsére van segítségük is, aki olykor besegít nekik a gyerekek felügyeletében, így hetente kétszer is kapnak kimenőt, amit ügyintézéssel vagy ideális esetben kettesben tölthetnek Zsoltival. A jövőt és karriert illetően roppant titokzatos a sugárzó édesanya. „Vannak projektek és tervek, amiket dédelgetek. De ezeket lépésről-lépésre szeretném megvalósítani úgy, hogy mindeközben megmaradjon az egyensúly a család és a munka között. Itt mindig az utóbbi felé fog billenni a mérleg nyelve, hiszen épp elég felelősség három kisember életét pályára állítani” – mondta új házuk teraszán Zita.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!