Így viseled a bezártságot a csillagjegyed alapján

Tizenkét jegy, tizenkét megküzdési mechanizmus a kijárási korlátozással és a karanténnal járványhelyzetben.

Kos

A Kos az a típus, aki állandóan úton van, ezért őt brutálisan megrázza a bezártság. Rengeteg energiája van, amit így nem tud hol levezetni. Próbál optimista maradni, de ötlete sincs, mi lesz így vele. 

Bika

A Bika azon kapja magát a pánikolók tömegében, hogy az élete meglepően normális maradt. Korábban is szerette a magányt és örömmel ült otthon, ráadásul a kamrája járványügyi helyzettől függetlenül is mindig tele. Őt inkább a helyzet gazdasági vonatkozása aggasztja jobban. 

Rák 

A Rák hajlamos a hipochondriára, ezért gyakorlatilag megállás nélkül parázik, főként a szeretteiért aggódik. Attól tart, hogy esetleg nem tudja megvédeni azokat, akiket szeret, és nem tud gondoskodni idős hozzátartozóiról sem. 

Oroszlán

Enyhe kifejezés, hogy az Oroszlán nem érzi úgy, hogy önmaga lenne. Az Oroszlán imád a társaság középpontja lenni, élete a kommunikáció, a kapcsolódás. Iszonyú nehéz számára az izoláció, igyekszik ezt virtuális formában pótolni. 

Szűz

A Szűz számára az jelenti a legnagyobb büszkeséget, hogy továbbra is produktív tudott maradni. Járvány ide vagy oda, a kötelességek nem szorulhatnak háttérbe. Neki inkább arra kell odafigyelnie, hogy a home office ne menjen a magánélet rovására. 

Mérleg

A Mérleg igyekszik optimista maradni, de napról napra nehezebb az élete. Úgy érzi, elveszítette mindazt, ami hétköznapjai és ezáltal identitása mérföldköveit adta, ezért aztán igyekszik a természetből és online beszélgetésekből erőt meríteni.  

Skorpió

A Skorpiót mára napokban maga alá temette a depresszió, és képtelen szabadulni a legrosszabb forgatókönyvtől. Mániákusan követi a híreket, és azt számolgatja, mi lesz vele a legrosszabb esetben: betegség, munkanélküliség, lélekben minden létező utat végigjárt már. 

Nyilas

A Nyilas már azt tervezi, mi mindent fog csinálni, ha a rémálomnak vége. Igen gyakran a valóság elől az álmaiba menekül, miközben iszonyúan szorong a jelen miatt. 

Bak

A Bak élénk társasági életet élt korábban, főként a munkájához kapcsolódóan, ami most iszonyúan hiányzik neki. Igyekszik most ezt az időszakot arra használni, hogy töltődjön, átgondolja, mi lesz a következő nagy projektje, és mi az, amire nincs szüksége az életében. 

Vízöntő

A Vízöntő független és könnyen alkalmazkodik, ezért ő az átlagosnál könnyebben alkalmazkodik az új helyzethez. A szíve viszont meghasad, hogy nem élvezheti a szabadságot a kedvére, amit megszokott. 

Halak

A Halak már régebben begubózott, és most úgy érzi, a világ összeomlott körülötte. Igazi apokalipszis-hangulata van, a meditációk és jógagyakorlatok azért az igazán mély pontokról segíthetnek kizökkenteni őt. 

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/cocoparisienne-127419/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!