Ikonná vált Jennifer Aniston

Aniston is tisztában volt vele: a jódarátok irreálisan nagy lakásban éltek

Vasárnap adták át a People’s Choice Awards elismerésiéit, ahol Jennifer Aniston vehette át az Ikon-díjat Adam Sandlertől. A két színész a Kellékfeleségben, és a nemrég kijött netflixes Murder Mysteryben is együtt játszott.

Jennifer Aniston köszönőbeszédében hangsúlyozta, hogy ez a díj mindig is nagyon fontos volt számára, hiszen nem a kritikusokért csinálják a szakmát, nem is a családjukért, hanem a pénzért. A poén után persze Aniston leszögezte, hogy a közönségért élnek, az a legjobb, ha a nézők értékelik. Majd kitért a Jóbarátok című sorozatra, aminek rengeteget köszönhet.

“Ha valamit mondanom kéne az ikon szóról, az az, hogy csak azért jár, mert egy ikonikus show részese lehetettem egy ikonikus stábbal és egy ikonikus frizurával. A Jóbarátok tényleg egy életre szóló ajándék volt, enélkül nem állnék most itt és az öt másik csodás színész, illetve a képernyő előtt ragadt nézők nélkül sem. Hittetek bennünk, és abban is, hogy olyan lehetetlenül nagy lakásokban éltünk.”

A People’s Choice gáláján nyert Pink, Gwen Stefani stílusikon lett, és több kategóriában is díjaztak filmeket és színészeket. A Bosszúállók: Végjáték több szobrot is besöpört, a legjobb vígjáték a Murder Mystery lett, Robert Downey Jr. a legjobb színész és Zendaya a legjobb színésznő. A nyertesek teljesen listáját ide kattintva olvashatja végig.

Forrás: People

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!