Ilyen ajándékkal lepd meg az Oroszlánt most, hogy szülinapja van

Most, hogy július 23-án a nap az Oroszlán jegyébe lépett, ideje megvizsgálnunk, hogyan is tehetjük boldoggá az állatok királyának képviselőjét.

Az Oroszlán szereti a grandiózus gesztusokat. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy egy vagyont kell költened a szülinapi ajándékára, inkább arról van szó, hogy átgondolt, különleges ajándék legyen, amiből látja, milyen sokat is jelent ő valójában számodra.

Ha például egy filléred nincs, ne ess kétségbe, attól is garantáltan el fog ájulni, ha szervezel egy jó kis pikniket a kedvenc parkjába: a  lényeg, hogy gondoltál rá. Ha persze rád szakadt a bank, nyugodtan gondolkozz luxusban, de semmiképp ne személytelen módon: ott is a személyre szóló, minőségi együtt töltött időre fókuszáló ajándékot célozd meg.

Az Oroszlán szereti a finom, elegáns holmikat, a hajápolási termékeket impozáns sörényéhez, a meglepetéspartykat és a minőségi italokat, exkluzív helyszíneken. A kalandparkok, egy kis urbex valamilyen szellemvárosban, egy esti erdei túra vagy egy bekötött szemmel induló piknik abszolút tele találat, ha épp azon gondolkozol, mivel lepd meg a szívedhez közel álló Oroszlánt a születésnapján.

Nyitókép: kép: https://pixabay.com/users/geralt-9301/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!