Ilyen az, amikor egy nomád a miniteherautójában tölti a karanténját

Egészen speciális a helyzete azoknak, akik nem lakásban, házban, hanem autóban élnek. Lee egyike a szénior utazóknak, akik így is izolációban vannak.

Lee, becenevén csak Minivan Lee, hiszen egy miniteherautóban él, pozitívan fogja fel a dolgot. Rendszeresen mos kezet és fertőtlenít, meggondolja, hol és mikor vásárol, de nem pánikol. Azt mondja, túl sok mindenen van már ahhoz túl: a férje betegsége és halála, hurrikán miatti evakuáció, három gyerek felnevelése. Optimista tud maradni.

Az egyik videójában azt mutatja meg, hogy most, hogy a játszótereket elzárták a gyerekek elől, a felnőttek vették őket birtokba: fertőtlenítenek minden játékot használat előtt, és mindennaposak az olyan esetek, hogy valaki beszorul egy hintába, csúszdába, mászókába, és a tűzoltóságnak kell kijönnie a szabadításukra.

A spájzolókat Lee nem érti, ő maga viszont az aprócska térben is rendszeresen főz, mivel imád főzni. Követőit arra biztatja, hogy nyugodtan írjanak neki, ha egyedül érzik magukat, igyekszik segíteni, ahogy tud.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!