Na végre, itt a közös Lady Gaga-Ariana Grande-dal!

Még pár nap, és megjön a Chromatica című album is.

Újabb kollaborációban szerepel Ariana Grande: nemrég még Justin Bieberrel énekelték meg a karantén örömét-bánatát, most pedig végre kiderül, milyen közös munkára hívta meg Lady Gaga. A 34 éves díva hatodik, Chromatica című lemezének előfutára a Rain On Me, melyet a 26 éves, szintén olasz hátterű kolleginával készített.

Gaga áprilisban, a Coachella fesztiválon mutatta volna be az új szerzeményeket, de a járvány közbeszólt. Nem csak a rendezvény maradt el, de az album is csúszott: május 29-re jön meg – a dallista pedig már elérhető.

A duett készítésének körülményeiről azt mesélte az Oscar- és Grammy-díjas énekesnő, hogy Grande kitartóan próbált barátkozni vele.

Nem adta fel, hogy együtt lógjunk, pedig én akkor pont tele voltam szégyenérzettel. Ezt a sok negatívumot nem akartam rá terhelni, mert ez a közös munka összességében gyönyörű és gyógyító erejű volt.

Egy hét múlva, május 29-én érkezik a 16 számot tartalmazó, új anyag, melyen Elton John és a Blackpink is vendégeskedik, teszi hozzá az Uproxx.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!