Itt egy gyűjtemény a legdurvább női bosszúk közül

Férfiak meséltek a Redditen arról, mi volt a legsúlyosabb dolog, amit átéltek az őrült nőik mellett. Rideg dolgokat meséltek.

Virágcsokrokat küldözgetett magának a munkahelyére…

„Megpróbálta titokban tartani a kollégái előtt, hogy szakítottunk, ezért aztán hatalmas virágcsokrokat küldözgetett magának az irodába a nevemben, hogy mindenki azt higgye, még együtt vagyunk. Egyébként azért rúgtam ki, mert azt hazudta, hogy terhes…”

Megfenyegetett, hogy feljelent gyerekmolesztálás miatt

„Amikor nem akartam folytatni a kapcsolatot, egyszerűen fogta magát, és megfenyegetett, hogy feljelent gyerekmolesztálás miatt. Mármint, hogy amikor én nála aludtam, molesztáltam a tízéves fiát. Az ilyennel mit tud kezdeni az ember? Nyilván teljesen kikészültem a bosszú miatt. Később kiderült, hogy mindenkinek azt mesélte, hogy verem: többször is durván leitta magát, és akkor tört-zúzott, csetlett-botlott, tele volt zúzódásokkal.”

Éheztette a nyulamat, hogy bosszút álljon rajtam

„Miután szakítottunk, egy pár napig nem volt hová mennem, ezért megbeszéltük, hogy nála hagyom a nyulamat. Úgy volt, hogy amint lesz normális albérletem, visszajövök a nyúlért, és magammal viszem. Egy hét után arra érkeztem meg hozzá, hogy a nyúl mozdulatlanul fekszik a sarokban, körülötte a saját piszka, teljesen le van fogyva. Kiderült, hogy egy héten át nem adott neki se enni, se inni…. csak azért, hogy fájdalmat okozzon nekem, amiért elhagytam.”

Betört hozzám, és kutakodott a dolgaim között

„Azt már a kapcsolatunk elején láttam, hogy eléggé féltékeny típus, és igyekszik ellenőrizni minden lépésemet. De ami ezután jött, arra álmomban sem gondoltam volna. Betört hozzám, és átkutatta a fiókjaimat, szekrényeimet, ellopta a telefonomat, a tabletemet. Aztán lelécelt, és sírva sajnálgatott, amikor felhívtam, hogy betörtek hozzám. Nagyon aggódott értem, egészen meghatódtam… amíg ki nem derült egy szemfüles szomszédnak köszönhetően, hogy ő maga volt az, aki betört hozzám. Amikor szembesítettem, zokogva mindent bevallott, bocsánatot kért, visszaadta a cuccaimat is… láttam, hogy ez a nő teljesen kattant, úgyhogy végül nem tettem feljelentést az ügyben.”

Durva? Az ingyenpornó, meg a zaklatás csak ezután jön... olvasd tovább itt!

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!