Jada Pinkett Smith egy 20 évvel fiatalabb sráccal kavart, mikor külön volt a férjétől

Gyermekei apja kezdettől fogva tudott az August Alsina-ügyről.

Nehéz elhinni, hogy Will Smith áldását adta neje és August Alsina viszonyára. A flört nem tartott sokáig a most 48 éves színésznő és a 27 éves énekes közt, melyről a Facebook Watch műsorban ejtett szót a műsorvezetőként is jeleskedő asszony.

View this post on Instagram

How are you feeling today? 💋🌹

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on

A Red Table Talk témája legutóbb ez a románc volt, melyet a házaspár kendőzetlenül fejtett ki:

Amiért most az asztalhoz ülünk, annak az az oka, hogy a sajtónak erről eddig sosem mondtunk semmit. Nem véletlenül. Most éreztük azt, hogy eljött az ideje.

kezdte a férj, majd Pinkett Smith kitért arra, hogy magánjellegű dologról van szó.

Egy személyes utazást tárunk most fel. Négy és fél éve bonyolódtam jó barátságba Alsinával, akinek lelki segítségre volt szüksége.

A kétgyerekes anya azt is elárulta, hogy a srácot nagyon zavarta az, hogy a nő fia, Jaden révén találkoztak.

Akkor mindannyian nehéz időszakon mentünk keresztül. A férjemmel pont szétmentünk: megbeszéltük, hogy egy időre külön költöztünk. Egyre jobban belesodródtam az August-viszonyba, és igazából az egyedüli személy, akinek ehhez a jóváhagyása kellett, az én voltam.

Jada fontos önismereti utazásként tekint erre a kapcsolatra, mely mély gyógyulást hozott ifjú partnere számára.

Végül ő döntött úgy, hogy minden kommunikációs szálat elvág velem, amit akkor sem értettem. Azóta sem beszélt velem. Viszont a feltétlen szeretet egy új szintjén kezdtük újra a férjemmel.

Smithék 1997-ben házasodtak össze; Jaden fiuk 22, míg Willow lányuk 19 éves.

View this post on Instagram

I honor all Mothers around the world today and everyday. 🌸Happy Mother’s Day🌸

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on

Alsina nemrég beszélt arról Angela Lee műsorában a YouTube-on, hogy Will áldását adta a románcra, melyet az 51 éves sztár nejével folytatott.

Leültem a férjjel, aki elmondta hogy a házasságuk már nem a régi. Jóvá hagyta, hogy közel kerüljek az asszonyhoz. Teljes szívemből szerettem őt, azzal a tudattal éltem-haltam érte, hogy az egész valómat át tudtam adni valakinek. Ilyen megtapasztaláshoz sokszor egy élet is kevés. Más emberré lettem ettől.

idézi a People a new orleansi énekest.

View this post on Instagram

Me this year VS Me this time last year!.. 😂😤A nigxa was bouta kick the bucket lol. I’ve tasted and toyed w/ death, therefore I want to live a life purposeful, w/ intention, & no regret. One thing that’s certain is we are all living to die. Death, we should fear not! Fear being alive, while dying & being dead inside; so create the life you see fit for yourself. Autonomy; Will it hurt? Yes. Will you be hated & create enemies along the way? Yes; yet if there’s no enemy within, the enemy outside can do us no harm. 💡 Will you fail & fall at times? Yes. Experience all sorts of spiritual warfare, witchcraft & ppl talk about you? Yup!That too! 😅You gone hear all type of things said about u. Throw it behind you, Get back up, dust it off, keep it moving & forever strive to LIVE YOUR SOUL, NOT A ROLE ‼️⚡️👁✨

A post shared by Yungin' (@augustalsina) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!