Jason Momoa visszasírja az eredeti Igazság Ligáját

A rendező-cserén átesett 2017-es szuperhős-film első változatát élteti Aquaman.

November 9-én Jason Momoa volt szíves, és közzétett egy sosem látott képet, mely csakis a két éve nehezen elkészült Igazság Ligájából származhat. Zack Snyder személyes okokból visszalépett a mozitól - tőle a rendezői feladatokat Joss Whedon vette át. A Snyder-vágást viszont Momoa szerint mindenkinek látnia kellene.

Aquaman megszemélyesítője ragaszkodik az eredeti verzióhoz – ezt Instagramon nyomatékosította a minap, egy elmaradhatatlan

Aloha

köszöntés mellett. Az egyértelmű #releasethesnydercut hashtaggel is jelezte, hogy számára is fontos témáról van szó.

A 40 éves színész által közzé tett, 2017-es fekete-fehér fotón a karaktere éppen a Steppenwolf nevű rém mellkasát döfi át.

View this post on Instagram

#releasethesyndercut 😜😜aloha j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

A bökkenő az, hogy ez a jelenet sem a vetítővásznon, sem később a házimozis kiadásnál nem került elő. A két szereplő többször is egymásnak feszült a filmben, ám pont ezt a pillanatot eddig még a közönség sehol sem láthatta.

A bontakozó online mozgalom élharcosa lett így Momoa, ám több kollégája is beleállt: bizony a Snyder-vágásra volna igénye a DC-rajongók mellett a stábtagoknak is. Ray Fisher, aki Cyborgot alakította két éve, szintén Instagramon jelezte a problémát. Az általa megosztott képen Victor Stone-ként, még filmbeli átalakulása előtt láthatjuk.

Mikor fültanúja vagy annak, hogy anyukádat valaki nem Mrs-nek szólítja, hanem Doktornak, és hogy az az illető nemsokára elpusztul!

Ez a fotó nem olyan brutális, mint amilyet Momoa kirakott, de abban biztos az Uproxx, hogy az első rendező által leforgatott anyag igencsak le lett butítva.

View this post on Instagram

Wishing our Protector of the Oceans, Jason Momoa a Happy Birthday!

A post shared by Justice League Movie (@justiceleague) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!