Játékos szépségtippek a csinos arcért

Csókos száj, ragyogó tekintet, pisze orr és pirospozsgás pofi. Léteznek sminktrükkök, melyek kortól függetlenül segíthetnek a csábításban.

A telt ajkak több nő szexepiljéhez is hozzátartoznak. A száj telítettsége jelzi a nőiességet, a női hormonok intenzitását és a termékenységet. A száj tehát igen fontos szerepet tölt be a csábítási folyamatokban, ám nincs kizárólagos szerepe. Ugyanis csakis az ajkak hangsúlyozása kevés a biztos sikerhez. A biológusok állítják, hogy a kinézet jelentős szerepet tölt be a párválasztásban. A szerelem vak – tartja a mondás. Igen ám, de ezzel úgy tűnik, hogy csupán a kevésbé attraktív emberek nyugtathatják magukat. A valóság ugyanis, hogy a szerelmi kapcsolatokban, fontos a kinézet.

Van, aki nem képes utcára lépni anélkül, hogy ne rajzolna magának arcot, nemhogy hódítani indulna smink nélkül. Ám akadnak olyanok, akiknek cseppet sem fontos a pipere és a természetes szépség vonzerejére esküsznek.

Azon akad meg ugyanis a szemünk,

akit vonzónak találunk és minden bizonnyal őt fogjuk megszólítani, vagy éppen vele kezdünk el flörtölni. Így tehát, ha szebbnek szeretnénk mutatni magunkat, akkor érdemes kozmetikumokat használnunk.

Bízhatunk saját vonzerőnkben, de sziporkázó humorunkat és lehengerlő személyiségünket csupán akkor csillogtathatjuk a szívünk választottjának, ha ő is külsőre attraktívnak talál minket. Ám a kisugárzásra manapság már nem igen adnak, ha az nem párosul a megfelelő külcsínnel. 

Na, de melyik sminkcsoda láttán nyissuk ki a pénztárcánkat?

Először is tisztázzuk, ki mit szeretne:

Az egészséges és fitt hatás elérése érdekében, az alapozók és púderek használata talán a legfontosabb. Ha a korunkat szeretnénk elfedni, szempillaspirál és némi púder ajánlott.
Abban az esetben, ha a csábítani akarunk, akkor a cicaszemek és a buja ajkak megfestésére kell törekednünk.

Érdekes? Olvasd tovább itt!

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!