Johnny Depp 11 éves korától szed tudatmódosító szereket, 13 éves lányát már fűvel kínálta

Johnny Depp megrázó vallomást tett a bírósági tárgyaláson, amelynek során az Amber Hearddel kapcsolatos vádakat próbálták tisztázni.

A színész elmondta, hogy a tudatmódosító szerekkel való kapcsolata igen korán kezdődött. A családi háttere sosem volt biztos, az édesanyja többször is küzdött mentális betegségekkel és szorongással. Amikor pánikrohamok gyötörték, erős nyugtatókat szedett, és a fiatal Depp látta, hogy ezek valóban jótékony hatással vannak anyja idegeire. Tizenegy éves volt, amikor maga is lopott a tablettákból, és csupán 13, amikor elkezdett inni rájuk, hogy szorongása oldása mellett tovább lazuljon. Innentől egyre nyitottabbá vált a különféle, nem feltétlenül legális szerekre is, de állítása szerint felnőttként sokat tett azért, hogy ne legyen függő.

Elárulta azt is, hogy lánya mindössze 13 éves volt, amikor először kínálta marihuánával, ami talán sokakat meglep, de ő tisztában volt azzal, a kamaszok mennyire kíváncsiak a drogokra, ezért azt szerette volna, ha a gyereke először otthon, a z ő társaságában próbál ki valamit, ami feléjük minden buliban előkerülhet. Egyébként, hangsúlyozta, mindig arra tanította a gyereket, hogy idegen társaságban soha ne fogadjon el semmilyen cuccot.

A bírósági tárgyalás, amely azt volt hivatott tisztázni, valóban nőverő-e Johnny Depp, 16 nap után zárult, de a folyamat során sokkal többet megtudtunk a színészről, mint amennyit szerettünk volna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

last day of court what a king {#johnnydepp}

Johnny Depp (@johnnydepp_daily) által megosztott bejegyzés,

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!