Johnny Depp verekedett? Nem is látszik a szelfin

Az állítólagos bunyó után percekkel már imádták egymást.

Még tavaly nyáron jelentette be Gregg “Rocky” Brooks, a City of lies című film stábjának egyik tagja, hogy egy Los Angeles-i forgatás végén Johnny Depp kétszer is megütötte őt, amikor közölte vele: lejárt a helyfoglalási engedélyük, be kell fejezniük a forgatást. A helyszínekért felelős manager azt sem felejtette el megemlíteni: Depp erős alkoholszagot árasztott a dulakodáskor.

Gregg “Rocky” Brookst napokkal később kirúgták, ő pedig pert indított Depp ellen.

A világsztárt a napokban hallgatta meg a bíróság, ahol – nem meglepő módon – egészen másként emlékezett az esetre. Azt elismerte, hogy volt kettejük között némi vita, mivel - állította – Brooks tiszteletlenül beszélt egy hajléktalan nővel. Azt azonban tagadta, hogy megütötte vagy máshogy bántotta volna a stábtagot.

Bár az elmúlt évek inkább Johnny Depp botrányaitól volt hangos, mint filmjei sikereitől, ez esetben nagyon úgy fest: nem tett semmi rosszat. Ügyvédei ugyanis bemutattak a bíróságon egy fényképet, amelyen Depp és Brooks összeborulva vigyorognak a forgatás végeztével. Brooks kérte a képet és azonnal el is küldte azt barátainak. A felvételen nem látszik semmiféle sérülés a manageren, és az sem, hogy megorrolt volna a színészre.

Forrás: The Blast

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!