Justin Bieber házassága „eleve elrendelt” volt?

Demi Lovato-nak fejtette ki elméletét az énekes, de Selena Gomezre nem tért ki.

Ellen DeGeneres helyét töltötte be Demi Lovato, aki vendég-műsorvezetőként Justin Biebert faggatta. Kiderült, hogy a kanadai énekes nem emlékezett arra, mikor találkozott először a 27 éves dívával.

Pedig 2000-es évek végefelé történt, mikor mindkettejük karrierje szintet lépett. Demi-nek persze beugrott a cuki szupersztár srác, akivel egy rádióállomás épületében futottak össze.

Épp egy interjúm volt aznap, mikor odafutottál hozzám, hogy csináljunk egy közös fotót. Persze, hogy belementem, annyira édes voltál.

idézi fel a pillanatot Lovato.

Bieber meg volt győződve arról, hogy a Kids Choice Awardson esett meg az első találkozás:

Justin a nevem, Justin Bieber. Egyszer még ismerni fogod a nevemet.

mondta 11 éve az akkor 16 éves lánynak az ambíciózus srác.

Hasonló a történetünk, és mindketten menekültünk a zeneipar elől. Én arra futottam, amerre Isten mutatta. Minél érettebb vagy, annál inkább rájössz arra, hogy a gyengeséged az erősséged. Ne rejtsd el az emberek elől azt, amivel küzdesz.

Majd rákanyarodtak a házasság témakörére is. Arra pontosan emlékezett Justin, mikor pillantotta meg először a jövendőbelijét. Mostani apósa, Stephen Baldwin ráncigálta be a tinilányát a stúdióba, pont mikor az énekes volt a Today című tévéműsor vendége.

View this post on Instagram

@JustinBieber discusses his arranged marriage, tomorrow.

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Hailey keresztény nevelést kapott, ezért is gondolom, hogy az égben köttetett a frigyünk. Ahogyan visszanézek a folyamatra, látom, hogy előre meg volt írva a házasságunk.

A 23 éves modell és 26 éves férje közös értékrendet vall, és ugyanabban is hisznek, ami Bieber szerint Isten kegyelmének a jele – számol be a Toofab.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!