Keményvonalas alkoholista volt, leszokott, és ma súlyemelő modell

Kyle Sullivan mélyrepülése 14 éves korában kezdődött, amikor 51 ezer dollárt nyert egy tévés vetélkedőn. Szinte azonnal inni és bulizni kezdett.

Los Angeles szívében minden elérhető volt, amire csak vágyott, utólag azt mondja: csoda, hogy megállt a piánál, és a drogokra nem csúszott rá teljesen. Akkoriban azt hitte persze, hogy a szesz teljesen ártalmatlan, hiszen körülötte mindenki nonstop bulizott. Mire a középiskolát elvégezte, gyakorlatilag már alkoholista volt, de ezt senki sem vette észre, hiszen az amerikai kultúrában az egyetemi évek a nonstop bulizásról szólnak.

"Minden, amit az emberek belőlem láttak, hazugságra épült. Bárhol is voltam, bármit is csináltam, valójában mindig csak inni akartam, ezért aztán ezt valahogy lepleznem kellett" . mondja Kyle, akinek saját barátnője is későn vette észre, hogy ennyire nagy a baj. Amikor viszont világossá vált, hogy Kyle sosem fog tudni kulturáltan inni, teljesen ki kell vonni az életéből az alkoholt, minden megváltozott: Észak-Kaliforniába költöztek, a partyközponttól távol, ahol megkezdődött az elvonás, és vele együtt a teljes életmódváltás is.

Kyle ma napi több órán át edz és egészségesen táplálkozik, az alkohol helyére a sport költözött. Sikeres modellként büszke mindarra, amit elért, és mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, azt üzeni: van kiút az alkoholizmusból.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Invicta” 📷: @valkyrie_photography #rome #arrow #blood #invicta #themysterypr0ject #guyswithtattoos #guyswithbeards #guyswithlonghair #bayarea #bayareaphotographer #sonomacounty #art

Kyle Sullivan (@kyle__sullivan) által megosztott bejegyzés,

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!