Khloé Kardashian zavarba jött, gyémántgyűrűt kapott az exétől

Tristan Thomson ostromolja gyermeke anyját?

A Keeping Up with the Kardashians megcsalási botrányának szereplői körül zajlik az élet: 35. születésnapjára zavarba ejtő csecsebecsét kapott Khloé Kardashian: gyermeke apja egy különleges gyűrűvel lepte meg.

View this post on Instagram

♥ Good American ♥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A 28 éves Tristan Thompson szeretné, ha az asszonyka ismét a kegyeibe fogadná, ami nem lesz könnyű, ugyanis családi barátnőjükkel, Jordyn Woodsszal keveredett pikáns ügybe.

Tristan azt mondta, hogy nagyon sajnálja, ami történt, és nagyra értékel, sőt: szeret engem. De nekem egyelőre elég az, ha közös felügyeletben neveljük True babát. Az apuka ennél többre vágyik, én viszont beérem ennyivel.

summázza szőke anyuka.

View this post on Instagram

The Armenian Coat Of Arms around my neck 🙏🏽🇦🇲

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A sportoló hosszú ostromra rendezkedett be: connecticuti útján Khloe-t egy gyémánt-nyaklánccal lepte meg. Kérdés, hogy megtarthatja-e ezt a nagy értékű ékszert:

Biztos akarok lenni abban, hogy nem vár el cserébe semmit. Félreértheti, ha megtartom – mert tényleg kedves gesztus, de ettől még nem jönnek rendbe a dolgaink.

Aztán jött a gyémántgyűrű is, egy udvarias kísérőkártya társaságában. Scott Disick megvizsgálta az ékszert, és a sógornak úgy tűnt, mintha eljegyzési gyűrű volna.

via GIPHY

De Tristan tisztázta: ez az ígéret gyűrűje. Khloe ismét nagyra értékelte a nagyvonalúságát, de ebben az esetben már határozottabban mondott nemet.

Egy vonzó, új személyiségnek tűnik; de engem zavar, ha elmosódnak a határok, és ha gondolatban ő már előrébb jár. Nem szeretnék már vele lenni. Egy egészséges szülői hozzáállást várnék csak el Tristantól: azt lássa a lányunk, hogy jóban vagyunk. Barátkozzunk, és ez bőven jó lesz. idézi a People.

View this post on Instagram

♡ My baby bread baker!!! We bake bread together a few times a week ♡ I pray we continue this weekly tradition forever ♡

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!