Kim Kardashiant megviseli a karantén, húsvéti cukiságokkal vigasztalódik

Idén már négy gyerekkel készülnek a kézműves tojások.

A 39 éves celebkirálynőt nem kell felteni, ha ünneplésről van szó. A Kardashian-klán ékköve mindig megadja a módját, hogy tematikus díszektől ragyogjon a lakás – legyen akár szülinap vagy karácsony.

View this post on Instagram

Quarantine activities 🐣

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on

A húsvétra 2020-ban már négy gyerekkel készül: a hatéves North West, a négyéves Saint, a kétéves Chicago és a tízhónapos Psalm ügyes kis kezeire is számít a szépségmogul. Április 3-án már neki is kezdtek a kézműveskedésnek: csillogó papírok, nyuszik és tojások árasztották el a házat.

Az unokatestvérekre is számít Kim: Stormi és True mellé Penelope neve is felkerült egy-egy rózsaszín plüss tapsifüles mellé. És még egy cukorból épített nyuszi-kuckó is emeli a közelgő ünnep fényét.

View this post on Instagram

Swipe! Kim via IG Story!

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on

A Hidden Hillsben élő West család számára kínszenvedés, hogy távolságot kell tartaniuk a népes családtól.

Baromi nehéz ez nekünk. Zoom-vacsorákat szervezünk, mindenki a képernyő elé teszi a tányérját és úgy beszélgetünk. A nagymamámmal, Mary Jo-val és a tesóimmal pedig FaceTime-on tartjuk a kapcsolatot.

meséli Kim, aki csak a kishúgával, Kylie-val találkozott személyesen mostanában, aki felkészítette egy interjúra. Kourtney nővérétől viszont jobb is, ha távol tartja magát: a KUWTK április 2-ai epizódjában épp dráma zajlik kettejük közt – teszi hozzá a hollywoodlife.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!