Kínos, Nicki Minaj férjét letartóztatták

Tíz év börtön is várhat az egykori szexuális zaklatóra.

Kenneth Petty március 4-én őrizet alá került: Nicki Minaj férje elmulasztott ugyanis bejelentkezni a helyi hatóságoknál. A priuszos férfi 2019 júliusában költözött Kaliforniába, ahol novemberben kezdődtek meg a hatósággal való gondjai.

View this post on Instagram

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Egy közúti ellenőrzéskor derült ki, hogy emberünk New York államban regisztrálva van, mint szexuális elkövető, de új tartózkodási helyén erről elfelejtett beszámolni. Letartóztatták, majd 20 ezer dolláros óvadékért cserébe távozhatott.

via GIPHY

Perry még 1995-ben került a rendőrség látóterébe: nemi erőszakkal varrták be. Négy évet ült New York állam börtönében; majd kötelessége lett volna, hogy jelentse bűnösségét. Emiatt a mulasztás miatt a Szövetségiek akár 10 évet is kiszabhatnak rá. Közben tavaly júliusban a Beverly Hills Courthouse megadta a nősülési engedélyt emberünknek, így elvehette a rappercsajt.

View this post on Instagram

Trini to di 🦴

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

A március eleji tárgyaláson házi őrizetbe tették volna Petty-t, ám ehelyett az ügyvédje a boka-monitort javasolta. Százezres büntetés és útlevél-megvonás is sújtja a férfit, aki ráadásul nem hagyhatja el Dél-Kalifornia területét sem. A drogoktól is eltiltották, hiába legális a rekreációs célú fűhasználat Los Angelesben. Március 23-ára pedig újra beidézték, teszi hozzá a TMZ.

View this post on Instagram

My beautiful country 🙏🏾🇹🇹

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!