Kourtney Kardashian felszedett pár kilót, és egyáltalán nem szégyelli, sőt!

A legidősebb celeblány módszere a szégyenítésre az, hogy kedvességgel öl.

A Keeping Up with the Kardashians 41 éves szereplője nemrég megkapta, hogy biztos babát vár: egy rajongó tett célzást Kourtney szépen domborodó pocakjára.

View this post on Instagram

@poosh

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

A narancssárga bikinis képek tényleg megtévesztőek, ám a legidősebb Kardashian-lány tovább is ment: kimondta, hogy elégedett a kikerekedett alakjával. Május 19-én erről egy YouTube-videót is közzé tett a háromgyermekes anya.

View this post on Instagram

🤍 @archdigest

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

A Poosh életmód-céget vivő híresség a netes testszégyenítésről szólt: hogyan acélozza a lelkét a cyberbullying támadások ellen. Példaként a fürdőruhás fotókat hozta fel:

Visszaírtam a megjegyzésre azt, hogy ez az én alakom. Igaz, felugrott pár kiló a bezártság alatt, de továbbra is szeretem a testemet. A vonalaimra büszke vagyok, ezért is tettem közzé a képeket. Szerintem nem tűnök kismamának – mindannyian máshogy formálódunk, én pedig nem szégyellem a külsőmet most sem. Általában így reagálok a negatív kritikákra.

fejtegette Kourt, aki elismeri, hogy tud azért szarkasztikus is lenni.

View this post on Instagram

🐄 👧🏻

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

A kedvességgel ölni tudok – ez a mottóm. Ne engedd, hogy hasson rád a cikizés. Ha nem megy, akkor inkább bele se olvass. Tudom, nehéz megállni, de mégse menjen rá a lelki egészséged!

tanácsolja Mason (10), Reign (5) és Penelope (7) édesanyja.

Három elképesztő szülésen vagyok túl, és mára ilyen lett az alakom. Mikor firtatják, hogy csak nem a négyeske jön, azon egyáltalán nem kellene berágnom. Hiszen tudom, hogy most nem tűnök várandósnak, mivel már háromszor voltam az. Nőies vonalaim lettek, amit elfogadok. Inkább jót, áldást osztanék meg, pozitív rezgéseket, ha rajtam múlna.

idézi a People a Poosh alapítót, aki azért örült, mikor azzal bókolt valamelyik híve, hogy mennyire ragyog.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!