Kristen Stewart rendesen érzi a Lady Diana-szerep súlyát

A néhai walesi hercegnő bőrébe bújni egyáltalán nem könnyű.

Kristen Stewart fogja megformálni Diana hercegnőt, ami szerep kihívás még a rutinos színésznő számára is. A walesi hercegnő ikonikus alakját a Twilight 30 éves sztárja a Spencer című életrajzi drámában kelti életre.

View this post on Instagram

A post shared by Pablo Larraín (@pablofabula) on

2021 januárjában indul a forgatás, mely a Lady-nek arra a három napjára koncentrál, amikor nyilvánvalóvá válik számára, hogy becsődölt a házassága. A jeleneteket a Sandringham Estate nevű birtokon tervezik felvenni, ahol a brit királyi család rendszeresen a karácsonyt tölti.

Stewart zavarba ejtőnek tartja a feladatot:

Már az akcentus sem könnyű, hiszen mindenki ismeri Diana klasszikus beszédstílusát. Ezerrel dolgozom az ügyön, már párbeszéd-coach-om is van. Illetve két és fél életrajzot olvastam el, és még rengeteg tanulmányt fogok átnézni, mielőtt kamera elé állok.

utal Tina Brown 2007-es művére, a The Diana Chronicles-re, illetve az Andrew Morton-féle 1992-es Diana: Her True Story című kötetre.

Minden idők egyik legszomorúbb története ez, és én nem csak eljátszani szeretném Dianát. Inkább megértően ismerném meg. Rég nem tartott ennyire izgalomban egy szerepvállalás.

A rendező is hasonlóan érez: szerinte napjaink egyik legnagyobb színésznője Stewart, aki egyszerre rejtélyes, törékeny és erős is.

Gyönyörű volt látni, ahogyan reagált a forgatókönyvre és hozzányúlt a karakterhez. Szerintem elképesztő alakítást fog nyújtani, igazi őserő van benne.

idézi Pablo Larraínt a Huffpost.

View this post on Instagram

When you see your friend tear apart a bully. Watch #CharliesAngels on Digital now, 4K UHD & Blu-ray Today!

A post shared by Charlie's Angels (@charliesangels) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!