Külön mozgalom jött létre Britney Spears fel- és kiszabadítására

Egyre jobban terjed a #FreeBritney hashtag a közösségi médiában, ami egy rajongói kezdeményezés, melynek lényege, hogy Britney Spears ne legyen többé édesapja gyámsága alatt, mint egy kiskorú.

"Egész életében keményen dolgozott, mégis alig van beleszólása a saját életébe. Szabadítsuk ki Britney-t, megérdemli, hogy ő hozhasson döntéseket a saját és gyerekei életével kapcsolatban" - írja az egyik harcosa amazon.

Spears még 2007-ben, akkori súlyos mentális problémái okán került apja gyámsága alá, akkoriban azonban csak átmeneti megoldásról volt szó. Most úgy tűnik, Britney 12 évvel később is kiskorú jogilag, és sem vagyonáról, sem lakóhelyéről nem rendelkezhet önállóan.

A gyámságot alapesetben évente felülvizsgálják, ezért az énekesnő mentális állapotát tekintve kicsit sem jó hír, hogy az elmúlt 12 évben nem változott semmi...

A #FreeBritney  mozgalomnak ma már nem csak mezei rajongók a tagjai, de számos híresség is Britney kiszabadítása mellett foglal állást, köztük Miley Cyrus és Cardi B is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#freebritney #britneyspears #inthezone #babyonemoretime #oopsididitagain #britneyspearsgallery #toxic #meagainstthemusic #gimmemore #workbitch #itsbritneybitch #britneyjean #princessofpop #barmy

The real Britney Spears (@thereal.britneybitch) által megosztott bejegyzés,

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!