Különleges vendéggel tér vissza a Női Klub

Különleges Hölgy vendég érkezik hozzánk, Dr. Kovács Emőke, Balaton kutató! A magyar tenger történetéről és az ehhez kapcsolódó különleges nőkről mesél nekünk.

Ismét ellátogat hozzánk Szabó Tünde, borász Badacsony mellől, Szent-György hegyről. Ahonnan elhozza a zamatos, vegyszermentes, szerelemmel termelt borait. Megkértük, hogy ne csak kóstolót hozzon, lesz lehetőség megvásárolni közvetlenül a termelőtől a finom nedűt!

Szakértőnk, Busch-Turcsányi Sipos Éva, a természettudományok docense izgalmas falatokat hoz majd, melyeket hulladékból készít el, például dinnyehéjból, barackmagból és brokkolilevélből, amelyek általában a kukában végzik. 

A beszélgetéshez természetesen csatlakozik Sipos Gazda, növényorvos is, aki elmondja, hogyan lehet növényeket úgy termeszteni, hogy a héjuk is bátran fogyasztható legyen és ne tartalmazzon semmilyen vegyszert, kemikáliát.

Az esemény október 29-én, este ötkor kezdődik a Hattyúházban. Az esemény 2200 forintba kerül, illetve regisztrálni kell, amit ide kattintva lehet megtenni.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!