Ő lett volna eredetileg Rachel a Jóbarátokban

Ma már elképzelni se tudjuk, hogy nem Jennifer Aniston arcához kapcsolódik Rachel szerepe. Pedig Jane Sibbett ausztrál színésznő volt helyette a nagy esélyes sokáig.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

TODAY! Join Jessica Hecht and me for a virtual Joe-ga Yoga class with NYC yoga instructor Erin Jacques to put our 💙hearts on the mat and raise our spirits and funds for a better way forward in November. Link in the bio and comments! @janesibbett #friends #family #fun #instagood #instadaily #wearefamily #instagram #vote #vote2020 #ridenwithbiden #bidenharris2020 #unity #compassion #equality #diversity #inclusion #lgbtq #pride #love #loverules #lovewins #votelikeyourlifedependsonit #itdoes #nbc #bestoftheday #picoftheday #potd @janesibbett @jenniferaniston @maggiewheeler_official #friendship #thankyou #blessed @respectfulleigh @daniibarrayoga @kamalaharris @joebiden @biden.harris2020 @drbiden @studentsforbidenharris2020 @womenforbiden

Jane Sibbett (@janesibbett) által megosztott bejegyzés,

Jane Sibbett nem tartozik a legnagyobb sztárok közé, de ő Carol, Ross felesége a sorozatban - így talán már a rajongóknak beugrik, kiről is van szó.

"Engem igazából egy másik szereppel kerestek meg. Azt akarták, hogy a főszereplők egyike legyek, és Rachel Green karakterét szánták nekem. Erről ma már nem szoktam viszont beszélni, hiszen én is úgy gondolom, hogy Jennifer Aniston a lehető legtökéletesebb Rachel"

- mondja a sztár.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!