Lindsey Vonn őszintén beszélt saját testéről

Lindsey Vonn az amerikai sísport egyik legnagyobb sztárja. Kétségbevonhatatlan eredményei mellett viharos szerelmi életét és szexi fotóit is rendszerint címlapon hozzák a magazinok világszerte.

Lindsey a profi sporttól való visszavonulása után is aktív szereplője maradt a világsajtónak, Instagramján pedig

kétmillió követő figyeli mindennapjait. 

A napokban a Bahamákon pihengető szépséget rengeteg támadás érte fürdőruhás képei miatt, amelyekre egy merőben őszinte posztban reagált. Lindsey Vonn több kifejezetten előnytelen képet is kitett magáról az alábbi szöveggel:

"Mostanában

posztoltam néhány fürdőruhás fotót,

ami ijesztőbb, mint amilyennek tűnik. Még sportolóként is rengeteg könyörtelen kommentet kaptam a testemmel kapcsolatban, ami bevallom, néha fájt. Hétköznapi ember vagyok, akinek néha görnyedt a tartása, gyűrődik a hasa, előbukkan a narancsbőr a fenekén, vagy nem tölti ki teljesen a fürdőruha felsőjét. De sosem felejtem el, hogy ez a test mennyi mindent ért el az életben, és büszke vagyok rá, milyen erős. Nem vagyok 0-s méret és ez teljesen oké. Egy dolgot azonban megígérhetek:

soha nem photoshopolom a képeimet

és sosem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom. Sem botox, sem töltés, sem semmiféle kisműtét. Szó szerint semmi. 100% természetesség, 100% Lindsey. Szóval bárkinek, aki rosszul érzi magát a bőrében üzenem, hogy maradjatok erősek, egészségesek és szeressétek magatokat, bármit is mondjanak a rosszakaróitok!"

Forrás: Instagram

Az őszinte poszt után a sportoló megköszönte a sok pozitív visszajelzést is, és arra bátorítja követőit, terjesszék a body positivity mozgalmát tovább. 

Forrás: Instagram

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!