Magyar származású színésznő beszélt Liam Hemsworth és Miley Cyrus válásáról

Nem csak Liam, de Chris is jóképű.

Elsa Pataky színésznő, modell mesélt a napokban sógora, Liam Hemsworth és Miley Cyrus kapcsolatáról és válásukról. Elsa – akinek édesanyja az erdélyi magyar származású Cristina Pataky Medianu – tíz éve ment hozzá a Marvel sztár bátyjához, Chris Hemsworth-höz, három gyerekük van. Saját házasságáról azt mondta: “Mint minden párnak, nekünk is vannak jó és rossz periódusaink. Felépítettünk együtt egy házat - ez általában elegendő egy váláshoz, de mi megcsináltuk együtt és nagyon jó lett.”

Sógoráról szólva Pataky elmesélte: “Miután annyi évet szentelt a Miley Cyrus-szal való kapcsolatnak, nagyon elkeseredett a végén. De jól veszi a nehézségeket. Erős fickó, aki megérdemli a legjobbat. Azt hiszem, a korábbinál sokkal többet érdemel.”

Liam a válás után visszatért családjához Ausztráliába és amennyi időt csak tud, ott tölti. Pataky erről azt mondta: “A család mindig támogatta őt. A bátyjával nagyon közel állnak egymáshoz, Chris minden erejével segítette eddig is.” Hozzátette: “Az igazság az, hogy Liam egy nagy baba. Imádom, és el kell ismerni: nagyon jóképű. De a legjobb része a humorérzék. Mindig képes megnevettetni a családot.”

Forrás: People

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!