Majdnem összeomlott a kamerák előtt Meghan Markle

Bár a világ még nem is látta a teljes interjút, a hercegnő rajongói máris mozgalomba szerveződve támogatják kedvencüket.

Igazi kulisszatitkokat felfedő, bensőséges riportfilm készült a hercegi párról “Harry és Meghan: egy afrikai körutazás” címmel. Az interjúfüzért vasárnap mutatják be.

Ahogy a cím is jelzi: a hercegi pár afrikai körutazása során készült a film. Tom Bradby lehetőséget kapott arra, hogy a párt elkísérje a körutazásra és szabadon készítsen velük interjúkat. Az egyik ilyen beszélgetés során Bradby rákérdezett: hogy érintette Meghant a negatív sajtószereplés. (Kritizálták azért, mert túl sokat kötött otthonuk felújítására, de magánrepülőn utazásért is kaptak.)

A válasz során jól látszott: Meghan a könnyeivel küszködve igyekszik válaszolni. “Minden nő számára nehéz, kiszolgáltatott időszak a terhesség - így igazán komoly kihívást jelentett szembenézni a sajtóval. Főként, miután megszületett a gyermekünk.”

Az interjú egy részletének megjelenése után a közösségi médiát elárasztották a Meghant támogató üzenetek: #WeLoveYouMeghan.

Forrás: The Blast

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!