Már Zayn Malik is hajlik rá, összeáll a One Direction?

A rajongók öt éve várnak erre a hírre.

Nem csak a járvány lecsengését hozhatja el a 2020-as nyár, de egy másik jó hír is körvonalazódik: összeállhat a One Direction. Az utóbbi években külön utakon jártak a tagok, ám közeledik az együttes megalakulásának tizedik évfordulója.

Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik és Liam Payne annak idején a brit X-Factorban vett egy irányt, és hódolt be nekik a világ. Payne javasolta, hogy ideje felvenniük a közös fonalat: április 9-én a The Sun kérdésére ezt mondta:

Jön az egy évtizedes jubileum, amiről az utóbbi hetekben beszélgettünk is már a többiekkel. Még nem tudom, mit mondhatok erről, de nagyon jól esett hallani egymás hangját és a régi dolgokat felemlegetni.

A zenekar honlapja mindenesetre frissült: kiszúrták a rajongók az oldalon a 2020-as dátumot. Állítólag egy Five című, új dal is megjelent a Geniuson.

Az ötösfogat maga is aktívabb Twitteren: Malikot bekövette a négy másik tag, amire 2015 óta nem volt példa. Hogy a járvány hogyan érinti a visszatérést, az nyárra már tisztább lesz.

View this post on Instagram

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Egy közeli forrás szerint a londoni csapat júliusra szeretne egy ünnepséget összerántani:

Tennének közösen valamit a rajongók kedvéért, dacára annak, hogy a világ különböző pontjain élnek és saját menedzsmentjük van. Még hivatalosan nem jelentették be, mire készülnek, ám egyre többször keresik egymást.

idézi a Popsugar.

View this post on Instagram

Throwback to the guys with @simoncowell following their epic @TheXFactor Final performance of 'History'!

A post shared by One Direction (@onedirection) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!