Meek Mill nemsokára megint apa lesz!

Ruhatervező barátnője, Milan Rouge Harris szépen kerekedik!

Február 7-én egy testhezálló, bőrszínű ruhában jelent meg a J.P. Morgan Summit bank eseményén Meek Mill barátnője, akiről fotó is készült. A 30 éves Milan Rouge Harris bombasztikus kismama-alakot villantott: garbós ruháján a Milano di Rouge felirat virított.

Most viszonylag szolid sminkben mutatkozott a 32 éves rapper kedvese, egy pár ezüst karika fülbevalót azért csak felkapott. Egy közös kép is készült a párról, akik a Fanatics-vezér Michael Rubin és Robert Frederick Smith társaságában pózoltak.

Szuper beszélgetés volt. Sokat tanultam ma az üzleti életről.

írta a felvétel mellé a kismama, mely fotót a pasija is megosztott, hasonló lelkesedéssel. A pénzügyi rendezvényre Miamiban, a South Beach-i 1 Hotelben került sor.

View this post on Instagram

I was thinking chess moves but it was God’s grace 🙏🏽 #Bigmama

A post shared by Milano Di Rouge (@iammilanrouge) on

Meek tavaly csajozott be, de még akkor nagy harcokat vívott kikapós exével. Ám azóta Nicki Minaj is elkelt, és olyannyira szent a béke az egykori szerelmesek közt, hogy közös dalt is kiadtak a minap.

Már két fiúgyermek - Rihmeek és Murad Williams - édesapja Meek, aki saját kiadót alapított 2012-ben, melynek neve Dream Chasers Records. Milan pedig ugyanebben az évben, szintén Philadelphiában alapította meg saját ruhamárkáját, melynek termékeit gyakran látni pasiján, illetve Cardi B-n és Chris Brown-on is.

Sosem késő, hogy megvalósítsd az álmaidat.

idézi a Hollywood Reporter a kihívóan öltözködő dizájnert.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!