Megan Fox először akkor hagyta el férjét, amikor a sztár élet-halál között lebegett

Megan Fox és Brian Austin Green szerelme legendásnak számított Hollywoodban. Egészen mostanáig.

Sokáig ők voltak az álompár, akik 15 éven át jóban-rosszban kitartottak egymás mellett. Három gyerekük is született: Bodhi Ransom Green, Journey River Green, Noah Shannon Green. Most, hogy kiderült, hogy a pár nem csupán válófélben van, de a színésznő még fel is szarvazta férjét új párjával, egyre több sötét foltra derül fény a két híresség kapcsolatának legmélyebb bugyraiból.

Most a TMZ írt arról, hogy Green 2014 decemberében egy stroke-szerű, ugyanakkor diagnosztizálatlan betegséggel kórházba került, napokig intenzív osztályon volt, és élet-halál között lebegett. Megan közben Los Angelesből New Yorkba repült forgatásra, aztán tavasszal beadta a válókeresetet. Férje teljesen le volt döbbenve, hiszen alig épült fel betegségéből, máris egy ekkora pofon. Akkor azonban a pár rövid különélés után kibékült, és mégis együtt folytatták életüket.

Akárhogy is, a Foxhoz közelálló források szerint a színésznő már évek óta lépni akart, és mikor Hollywood még álompárról regélt, ő már réges rég férjétől külön utakon járt titokban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

super cool car photo shoot

Megan Fox (@meganfox) által megosztott bejegyzés,

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!