Meghan Markle divatikonná vált

A rajongók bármit megadnak azért, hogy a hercegnő ruháit viselhessék.

A királyi család rajongói világszerte bármit megadnak azért, hogy Meghan Markle által választott ruhákat viseljék. Erre természetesen a divatcégek is ugranak: most épp egy olyan női táska a sláger, melyet a hercegnő még 2018 januárjában viselt. A DeMellier brit divatcég által forgalmazott bőrtáska, előlapján elegáns bojttal és leheletnyi aranyozással - most egyedivé is tehető: a vállpántjába a vásárló monogramját is beleírják. Igaz, mindezért 295 fontot, vagyis közel 120 ezer forintot kell fizetni.

Míg a korábbi években alig fért be a hercegnő a divat top 10 legmeghatározóbb alakjai közé, idén őt választották a legbefolyásosabb alaknak. Ehhez persze az is kellett, hogy a korábbi stílusából alaposan visszavegyen.

Meghalt rengeteg kritika érte, amiért számolatlanul szúrja a pénzt ruhákra. Tavalyi esküvője utáni első megjelenésekor összesen 21 ezer fontnyi - 8,2 millió forint értékű – ruhát viselt. Korábban pedig a királyi körútra Ausztráliába és a környező államokba 118 ezer fontért – 46,3 millió forintért – vásárolt be ruhákat.

De letagadhatatlan, hogy az utóbbi egy évben jelentősen visszavett a költekezésből: immár olyan szettekben jelenik meg, melyeket az átlagemberek is megvásárolhatnak.

Forrás: Express

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!