Meghan Markle próbálja menteni, amit még lehet

Meghan még arról is lemondott, hogy a 250 ezer fontos eljegyzési gyűrűjét viselje.

Az afrikai körúton részt vevő Harry herceg és felesége, Meghan Markle mindent bevet, hogy az utóbbi hónapok botrányait elfeledtesse a közvéleménnyel. Már az is kiverte a biztostékot a britek körében, hogy 2,4 millió fontot költöttek új kastélyuk átlakítására, de a legnagyobb botrányt a környezetvédelem melletti kiállásukkal homlokegyenest szembe menő magánrepülőzésük váltotta ki.

Míg első, tavalyi királyi útjukon, amely során Ausztráliába és Új-Zélandra látogattak, Meghan még méregdrága, dizájner ruhákban mutatkozott, addig Afrikában már nagyon visszafogta magát.

Az út idejére megvált 250 ezer font (94 millió forint) értékű eljegyzési gyűrűjétől. Ruházata is visszafogott: olcsó, bárki számára hozzáférhető darabokat visel.

Persze a show-t a királyi bébi, Archie viszi. A pár mindeddig nagyon ügyelt arra, hogy első szülött fiúkat távol tartsák a kíváncsi tekintetektől. Most azonban minden találkozóra magukkal viszik - és ez szemmel láthatóan valóban kezdi megolvasztani a rideg brit szíveket.

Forrás: The Sun

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!