Mekkorát nőtt Kim Kardashian kisfia!

A celebkirálynő fúriaként tért vissza a wyomingi farmról.

Kim Kardashian egy nagyon bájos pillanatot osztott meg Instagramon: pici fia, Psalm már 14 hónapos, aki korban közel álló egyik unokatestvérével pózol.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A kétéves True oldalán látható a negyedik West-gyermek a július 29-én készült képen. Khloe lánya egy játékot tart a kezében, és mindketten megbűvölve néznek a celebkirálynő kamerájába. Kim 35 éves szőke húga azonnal egy

Auuuuuu, a mi babáink!

felkiáltással rúgta be a komment-folyamot, és még szép, hogy a család többi tagja is olvadozik a cuki kölykök láttán. A szívecskés emodzsik az egyik büszke nagynénitől, Kylie Jennertől, illetve True apukájától érkeztek. A képet Kim az után tette közzé, hogy egy viharos találkozót abszolvált elnökjelölt férjével a vidéki tanyájukon.

View this post on Instagram

Spice Girls

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A négygyermekes anya már visszatért Wyomingből Los Angelesbe, miután hisztérikus sírással tarkította a férjével való újraegyesülésüket – amire már hetek óta nem volt alkalmuk.

via GIPHY

A már a válást fontolgató asszony magángépe július 27-én landolt.

Érzelmileg nagyon hevesen reagál, ráadásul kimerült is. Úgy érzi, Kanye a lelkébe taposott. Többször igyekezett elérni, de a párja tudomást sem vett a próbálkozásairól. Azért repült személyesen Cody-ba, hogy végre szóba álljon vele az ura. A legjobbat szeretné férjének, akit továbbra is élete szerelmének tart; de az a környezet, amit Kanye teremtett, nem egészséges sem az anya, sem a gyerekek számára.

számol be egy közeli forrás.

A bipoláris rendellenességgel élő rapper egyre tűrhetetlenebbül viselkedik: kiteregeti a családi szennyest a kampánya során. Az egyébként nyilvánosság előtt élő nejének ez a kitárulkozás már sok, teszi hozzá a People.

View this post on Instagram

These two are besties. True and Psalm 🤎

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!