Mém született július 4-én az Uptown Funkból

Donald Trump "vállalati buliján" a Bruno Mars-slágert erőltették.

Mint az előre látható volt, a koronavírus betett a július 4-ei ünneplésnek is.

View this post on Instagram

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Az amerikai nemzetnek az elnök egy bizarr hangulatú eseményt szervezett 2020-ban: Donald Trump és neje meghívására katonai és egészségügyi szolgálattevők gyűltek össze a Fehér Ház déli oldalánál a gyepen.

View this post on Instagram

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Pazar tűzijáték és szigorúan vett távolságtartás jellemezte az ünnepet, ám a legkínosabb pillanat az volt, mikor egy egyenruhás férfi mikrofont ragadott és a nemlétező tömeget próbálta vidám táncra csábítani.

A többnyire üres, fehér műanyag székek pedig csak ácsorogtak tovább, hiába szólt a vérpezsdítő Uptown Funk. Mark Ronson és Bruno Mars 2014-es slágerének ezen nyeretlen verziója persze megihlette a twitterezőket is.

Szegény fehér srác hiába erőlködött a színpadon, a meghívottak szűk köre – hivatali dolgozók, jogászok, honvédelmi erők – elég visszafogottan partizott. Többen előkotorták, mekkora bulit kanyarított 2015-ben az igazi Bruno Mars, akit még Obama elnök hívott meg, ugyanerre a fontos júliusi eseményre.

Mások egy kötelező, jópofizós céges rendezvényhez hasonlították a kínos performanszot.

A fellépő srác viszont kellően kamera-érzékenynek bizonyult: rengetegszer pillantott az operatőr irányába. A tömeg persze nem indult be:

A netezők egy része a fesztivál-hangulaton élcelődött, illetve a komikusi vonalat emelte ki a HuffPost szerint.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!