Mindenki őt vádolja, pedig nem Meghan ötlete volt a kilépés a királyi családból

Sokan hiszik, hogy a Megxit az asszonyka ötlete volt, többen a király család Yoko Onójaként utalnak rá, arra célozva, hogy egyesek szerint a Beatles is Lennon neje miatt oszlott fel anno.

A "Finding Freedom" vagyis A szabadság nyomában című könyv Harry és Meghan életéről és útkereséséről augusztus 11-én jelenik meg az Egyesült Királyságban, de már most óriási port kavart.

"Az igazság az, hogy Harry döntött a királyi családból való távozásról. A könyv ezt az elsők között tisztázza, és azt is részletesen kifejti, hogy mi vezetett idáig. Harry, a királyi család örök lázadója volt az, aki ebbe az irányba akart menni, és már több mint egy éve fontolgatták ezt a lépést" - nyilatkozta a királyi családhoz közel álló forrás.

A bennfentes azt is elmondta, hogy Meghant iszonyúan bántja a Megxit kifejezés, hiszen ő csak férje mellé állt, amikor az először beszélt arról, hogy szeretne távolságot tartani az arisztokráciától.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This afternoon, The Duke and Duchess of Sussex attended the annual Commonwealth Service at Westminster Abbey on Commonwealth Day, alongside Her Majesty The Queen and Members of The Royal Family. The Commonwealth is a global network of 54 countries, working in collaboration towards shared economic, environmental, social and democratic goals, and the Service today seeks to highlight the vast community which spans every geographical region, religion and culture, embracing diversity amongst its population of 2.4 billion people, of which 60 percent are under 30 years old. As President and Vice-President of the @Queens_Commonwealth_Trust, The Duke and Duchess of Sussex have been passionate advocates of the Commonwealth having spent many years working closely with the next generation of Commonwealth leaders. The theme of the Commonwealth for 2020 is ‘Delivering A Common Future: Connecting, Innovating, Transforming', placing emphasis on youth, the environment, trade, governance, and ICT (Information and Communications Technology) and innovation. From working to protect the earth's natural resources and preserving the planet for generations to come, to championing fair trade and empowering the youth of today to transform the communities of tomorrow, the Service celebrates the Commonwealth's continued commitment to delivering a peaceful, prosperous and more sustainable future for all. Photo © PA

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!