Na ne, Charlize Theron visszahozta a bili-frizurát?

A színésznő most erre a fazonra vágatta fürtjeit.

Hogyan lehet az, hogy a legnagyobb sztárok szinte sosem nyúlnak mellé? Még egy mindennek elhordott bili-frizura is lehet cool, ha az éppen Charlize Theron fejét ékesíti!

View this post on Instagram

She’s baaaaack #Fast9

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Na, a 44 éves, gyönyörű színésznő láttán senki sem asszociálna hülyegyerekre – bezzeg Jim Carrey Dumb és Dumber - Dilibogyók című, '94-es vígjátékában ugyanez a „birkanyírás” egy teljesen más hangulatot áraszt.

via GIPHY

Pedig Theron borzolta már a kedélyeket pár hajmeresztő húzással – négy éve a Mad Max: A harag útjában például kopaszon szerepelt.

via GIPHY

Úgy tűnik, ez utóbbi fodrászati merényletet is az előnyére tudta fordítani a 2020-ban érkező Halálos iramban 9. részében szerepet vállaló művésznő. A kommentek többnyire elismerőek, még January Jones is azt fűzte a képhez, hogy

Sikerült szintet lépned ezzel az új séróval. De az megvan, hogy csak neked áll jól?

írta a kollegina.

View this post on Instagram

Long or Short? Vote! 🏹 Для волшебной Ангелины можно было сделать с десяток разных стрижек, и все они были бы ей к лицу. Мы тоже могли бы «play safe» - подстричь боб или куда более привычную короткую форму пикси. Но прелесть нашей работы - видеть и пробовать разные варианты. Рискнули и выбрали авангардный #bowlcut 💛 Возможно, не все поймут и оценят. Но надеемся, что среди наших подписчиков найдутся те, кто скажет «Класс!»😍 Проверим? #стрижка - мастер Оля, #макияж - Олеся 💄 #shorthair #shorthairdontcare #mainpointsalon #стрижкабоул #hair #hairstyle #короткаяженскаястрижка #короткаястрижка #bowlhaircut #хочукороткиеволосы #трансформация #доипосле #послеидо #beforeafter #перементребуютнашисердца

A post shared by Hair • Nails • Face • Body (@mainpointsalon) on

A begyűrűző trend azért ezt némileg árnyalja:

De tényleg gondoljuk át, belevágnánk-e hasonló kalandba.

View this post on Instagram

Thanks for the touchup @theprairiehairco 🍋🌝⚡️ . . . . #yql #bowlcut #queerhair #nonbinary

A post shared by jaisie walker (they/them) (@alienbabybabe) on

Az Instán már Charlize frizuráját lázasan el is kezdték másolni, ám nem mindenkinek adatik meg hozzá egy ennyire jó stylist is, teszi hozzá a Vt.co.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!