Na ne, Laurence Fishburne-t meg sem hívták a Mátrix 4-be?!

Morpheus karaktere nem, de például Niobe visszatérhetett a folytatásba?

Az 1999-es sci-fi klasszikus elképzelhetetlen volna Laurence Fishburne nélkül: Morpheusként ő ajánlotta fel Neo számára a pirulákat, ami a Mátrix talán legismertebb jelenete. Ám két évtized után a negyedik rész csak a főszereplő szerelmespárral készül: Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss kiszivárgott forgatási fotói tartják izgalomban a rajongókat.

View this post on Instagram

A post shared by Residencia Geek (@residencia_geek) on

A New York Magazine-nak nyilatkozott így a folytatásból kimaradó 59 éves színész nemrég:

Meg sem kerestek. A végén még muszáj lesz egy saját verziót írnom. Nekik minden jót kívánok, remélem jól fog sikerülni, amit ebből kikerekítenek.

Februárban, San Francisco-ban indultak a reboot munkálatai, melybe a koronavírus beleszólt. Mostanában pedig úgy tudni, hogy Németországban zárul a produkció. Lana Wachowski egyedül – a testvére nélkül – rendezi a legújabb epizódot, melybe Jada Pinkett Smith (Niobe) viszont meghívást kapott. Mellette Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II, Priyanka Chopra, Jessica Henwick és Jonathan Groff is fel fog még tűnni a filmvásznon.

View this post on Instagram

HAPPY 59TH BIRTHDAY 🎂 (JULY 30) TO THE DIVERSE SUPER TALENTED "DEFINITELY!!!I" "IN DEED!!!" "WITHOUT A DOUBT!!!" ROB OF A "OSCAR!!!" IN 94 FOR #WHATSLOVEGOTTODOWITHIT 😭😭😭 THAT WILL FOREVER!!! BE SOME STRAIGHT!! BULL 💩 THAT YEAR AT THE OSCAR'S 🤦 THE #BOYZNTHEHOOD #PEEWEESPLAYHOUSE #MATRIX #OTHELLO #KINGOFNEWYORK #SCHOOLDAZE #HOODLUM #HIGHERLEARNING #BLACKISH ACTOR/PRODUCER...THE 🐐 #LAURENCEFISHBURNE #LEO ♌ ON INSTAGRAM @laurence.fishburne #actor #angelabassett #johnsingleton #spikelee #anthonyanderson #jeniferlewis #traceeellisross #jadapinkettsmith #willsmith #cubagoodingjr #picoftheday #instagood #instamovies #csi #theshaderoom #bossip #mediatakeout #hollywood

A post shared by Dakota LadyMiyakiGotti Monroe (@dakotamonroe26) on

Fishburne azért is fájlalja, hogy nem vehet részt a negyedik fejezetben, mert leginkább ebben a szerepében vált ismertté:

Ez a legemlékezetesebb alakításom: egyszerre voltam Darth Vader, Obi-Wan, Bruce Lee és Muhammad Ali is, plusz egy jót kung-fu-zok. De örömre ad okot, hogy más munkám miatt is számon tartanak.

A Mátrix 4-et a tervek szerint 2021 május 21-én mutatták volna be, ám máris eltolódott a premier 2022 áprilisára – teszi hozzá a Toofab.

via GIPHY

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!