Hoppá, a Willow című ’80-as évek fantasy is rebootot kap

Az eredeti stábból Warwick Davis és Ron Howard is visszatér.

Warwick Davis és Ron Howard is részt vesz az új Willow munkálataiban, mely filmet Jon M. Chu fog rendezni. A Kőgazdag ázsiaiak (Crazy Rich Asians) direktora porolja le az 1988-as dark fantasy-t, méghozzá a Disney+ számára.

Az eredetileg Lucasfilm égisze alatt készült mozi a címszereplőt (az 50 éves Davis, mint Willow Ufgood) és az egykori rendezőt (Howard) executive produceri minőségében hozza vissza. Plusz a Solo írója, Jonathan Kasdan, és az Arrow executive producere, Wendy Mericle vállalta a showrunneri teendőket.

A Willow a Star Wars és az Indiana Jones-saga közt született, és két ekkora francise közt nem csoda, ha némileg szerényebben teljesített. Val Kilmer ennek a folytatásban nem részesülő produkciónak köszönhette, hogy befutott. Két éve már felröppent, hogy ideje volna egy rebootnak:

A ’80-as években nőttem fel, és ez a mozi nagy hatást tett rám. A bátor hősök és a helyszínek is elvarázsoltak: egy kínai étteremben cseperedtem, azzal a hittel, hogy egyszer eljutok Hollywoodba. Az akaratunk hatalma, a végzet és a belső varázslat végül oda vezetett.

így Chu.

via GIPHY

Hogy a 60 éves Kilmer kamera elé áll-e, arra sajnos nincs sok esély, illetve hogy mikor forog majd ez a Walesben játszódó történet, azt még a Mashable sem tudja.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!