Nem is a 23 év korkülönbség, hanem a testépítés az, ami miatt majdnem szakítottak!

Gyakran nézik őket apának és lányának, mégsem ez, hanem a nő bodybuilder-szenvedélye volt az, ami miatt majdnem külön váltak útjaik.

A 24 éves Anna Kenyon szerelme egy 47 éves férfi, Andy. Az indianai pár négy éve van együtt, és ma már a férfi volt felesége és két felnőtt gyereke is elfogadja a kapcsolatot. A helyzet pikantériája, hogy egyikük 27, a másik pedig 22 éves, szóval - ahogy Andy fogalmaz a Truly kisfilmjében - akár együtt is játszhattak volna Annával gyerekként. "De nem tették" - nevet az ifjú szerelmes.

Különös módon azonban mégsem a tetemes korkülönbség okozta a legnagyobb kihívást a kapcsolatukban, hanem a tény, hogy Anna kezdte egyre komolyabban venni a testépítést. Andy saját bevallása szerint "aputestű" férfi, és neki nem is jönnek be a kigyúrt nők. Egy időre emiatt szakítottak is. Anna azonban egyre sikeresebbé vált a versenyeken, így a férfi belátta: támogatnia kell. "Azóta egymást segítjük abban, amiben a másik jó" - mondja Andy.

A fitneszvilágban ritkaságnak számít, hogy egy testépítőnek mugli a párja, aki maga nem bodybuilder, ezért többször súgtak már össze Anna háta mögött, hogy aranyásó, de ők nem törődnek az előítéletekkel: szeretik egymást.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!