Meleg karakter is lesz a Marvel-mozikban

Joe és Anthony Russo most egy kicsit konkrétabban beszélt erről egy interjúban.

Azt már korábban is megtudhattuk, hogy a Marvel komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy minél több LMBTQ-karakter legyen a filmjeikben. Nemrég kiderült az is, hogy a 2020-as The Eternals (Az Örökkévalók) című mozifilmben mutatkozik majd be az első nyíltan meleg szuperhős. A Marvel már el iskezdte keresni a hőst alakító, 30-49 év közötti színészt – olyasvalakit szeretnének felkérni a szerepre, aki a való életben is nyíltan vállalja a homoszexualitását.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Spiderboi (@spiideyboii) on

A Bosszúállók: Végjátékot rendező testvérpáros, Joe Russo és Anthony Russo nemrég az EW Morning Live című műsorban adott interjút, ahol szóba került az is, hogy pontosan ki lehet ez a nyíltan más szuperhős. A filmesek ugyan semmilyen konkrétumot nem árultak el a meleg karakter kapcsán, de annyit elmondtak, hogy ezt a bizonyos karaktert a rajongók már ismerik, már láthatták korábban.

Vajon ki lehet az?
Mindenesetre annyit még hozzátettek, hogy a Bosszúállók-filmek producere Kevin Feige nemsokára majd hivatalosan is bejelenti, hogy ki lesz ez a történelmi karakter a Marvel Moziverzumban.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Faizan Khan (@faizan_khan0100) on

Forrás: Nuus.hu

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!