Fogy a vécépapír? Rendelj bidét!

Folyó ügyeinket muszáj biztosítanunk.

Rengeteg cég kényszerül bezárni, vagy otthoni munkavégzésre átállítani dolgozóit a koronavírus miatt. A folyó ügyek ilyenkor sem állnak meg, és karantén idején jöhetnek nagyon kínos pillanatok. A vécépapír pedig fogyó eszköz, főleg gond, ha az utánpótlás sem biztosított.

Az apokaliptikusan üres bolti polcok már nem csak internetes mémek: világszerte beütött a toalettpapír-láz. Lassan fejadagokat kell megállapítani, hogy jusson mindenkinek a higiénés termékből.

View this post on Instagram

You’ve been treating your butt like crap your whole life. #getittogether

A post shared by Whisper Bidets (@whisperbidets) on

A Google Trends szerint sokan előre menekülnek: megnőtt a kereslet a bidék iránt március folyamán. Még az Amazonnál akad pár darab, ha gyorsan cselekszünk. A Whisper-féle eszköz például könnyen installálható, a víz nyomása is egyszerűen beállítható. Önmagát is megtisztítja a 74 dollárba kerülő gép.

View this post on Instagram

Rinse. Dab. Done. #treatyobutt

A post shared by Whisper Bidets (@whisperbidets) on

Az Astor egy minimálabb konstrukciót ajánl a nehéz időkre: 29,95 dollár az ára. A Kohler a kényelemszeretők ülőke-megoldása: megnövelt méret, meleg vizes alfél-mosás. A szénszűrős szagtalanítóval is ellátott eszközök akciósan 449,25 dollártól kezdődnek.

View this post on Instagram

Discover what you’ve been missing.

A post shared by Kohler (@kohler) on

Utazó bidét kínál például a Gustyle: igaz, nagyon kimozdulni nem terveztünk, de egy kézi far-zuhanynak megteszi az elemes spriccelő, 25,99 dolláért, tájékoztat a Mashable.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!