Pillanatok alatt vesztett el kétmillió követőt - aztán visszaszerezte

A BL-döntőt meghackelő lány, Kinsey Wolanski profiljáról van szó.

A pályára fürdőruhában berohanó, 22 éves modellt kétmillióan követték be az Instagram oldalán. Eleinte úgy nézett ki, hogy Kinsey Wolanski két legyet üt egy csapásra: az ő hírneve is nő, a bikinin szereplő logónak hála pedig a pasija, Vitalij Zdoroveckij cége is szert tett egy kis névre - írja a Nuus.

Egy időre nem jött be az Instagram-profilja

a Nuus korábbi cikkéből is eltűnt az összes kép. Hivatalos bejelentés még nem jött sehonnan, de az biztos, hogy legalább felfüggesztették a lány profilját, a frissen megszerzett kétmillió követővel együtt - hétfő délutánra azonban visszaállították.

És akkor itt van még egyszer Kinsey nagy futása:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mais um stunt usando a estratégia da polêmica para gerar resultados impressionantes de engajamento em redes sociais. . Em menos de 24 horas a namorada do @vitalyzdtv, @kinsey_sue, foi de 400K seguidores para 1.4M ao invadir o campo da final da @championsleague. . As marcas deveriam também adotar este tipo de estratégia que tem gerado resultados gigantes para influenciadores e políticos? Como fazer isso sem ir contra os valores da empresa? . Comente aqui ou no stories! . . . #vitaly #vitalyzdtv #kinseywolanski #redessociais #socialmediamarketing #stunt #prstunt #marketingdigital #marketingstrategy #instagram #influenciadores #influenciadordigital #kinsey #socialmedia #pr #celebridades #estrategias #estrategias

Andre | Comunicação & Negócios (@andredeabreu) által megosztott bejegyzés,

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!