Pumped Gabo csúnyán lesérült

Bunyóba keveredett, kiugrott a válla.

A szegény lány Jason Momoája, a Balaton Sound istencsászára, a veretés Napóleonja, Pumped Gabo drámai hírrel frissítette Instagramját. Pumped Gabo verekedésbe keveredett, ezért idén ki kell hagynia a Balaton Soundot - riogat a Nuus.

Félmeztelen képet tett közzé az Instáján Pumped Gabo.

Valamilyen balhéba keveredett, ezért aztán kiugrott a válla a helyéről, de át is adnánk a szót neki: "Biztos hallottátok már hogy a legdrágább kincsünk az idő. Ezt még fiatalabb koromban nem értettem, de ma már igen. Egy rommá gyúrt 23éves

Pumped Gabo nyári napjai pénzben nem mérhetőek,

ugyanis senki nem tudná megfizetni. Imádok edzeni, ez az életem, erről szólnak a mindennapjaim. Olyan boldog voltam minden nap, hálás az egyszerű dolgokért is. Rengeteg tervem volt a nyárra, aminek most annyi.

Kiugrott a vállam, egy faszság miatt,

de nem fogom nézni ahogy az egyik legjobb barátomat a földön rugdossák. Semmi bajom, csak a vállam ugrott ki. Inkább tört volna be az orrom, vagy a fejem. De a vállam mindenhez kell. Egy kézzel nem lehet edzeni, vezetni, enni, főzni, öltözködni, mosakodni, tisztálkodni, semmit. Pont nyáron… semmi szórakozás semmi programozás semmi buli. Az otthonom, Balaton sound off."

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!