Rose McGowan mégis folytatná a Sikolyt, még ütős ötlete is van!

A horror-klasszikus ismét vérátömlesztést kaphat?

A zsánert megújító, 1996-os Sikoly azóta sem tűnt el a a köztudatból, és Wes Craven horror-klasszikusa megért pár folytatást is. Ám most az első filmmel befutott Rose McGowan úgy véli, itt az idő újra felvenni a szálakat… és a jellegzetes maszkot.

View this post on Instagram

What are you doing to stay safe?

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

A 46 éves színésznő karakterét akkor egy garázsajtó nyírta ki - ám mégis szeretne visszatérni, amihez csavar szükségeltetik. Ezt egy Instagramon zajlott interjúban fejtette ki:

Wes csodálatosan rendezte meg Kevin Williamson történetét. És a szereplő-válogatás sem volt elhanyagolható tényező. Az akkori stábtagok közül többen is A-listások lettek: mondhatjuk Courteney Cox, Matthew Lillard, Skeet Ulrich vagy Drew Barrymore nevét is.

View this post on Instagram

Me as Paige Matthews on Charmed. Paige was very concerned. As am I. Stay inside. #Charmed #flattenthecurve

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

Négy folytatás és egy tévéműsor után egy reboot is ígérkezik, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett jóvoltából. A rendező-jelöltek felkínálták Tatum Riley megszemélyesítőjének is a visszatérést.

Érdekes ötlet, bár nem terveztem már egyáltalán színészi munkát. De az mindig is a fejemben volt, hogy Tatumnek lehetne egy ikertestvére. Egy sötét hajú, bosszúálló nő. Szerintem ez okos fordulat volna: ő lehetne a család titkolt fekete báránya.

nyilatkozta a #metoo aktivistaként ügyködő McGowan, aki ezúttal mégis kötélnek állna.

View this post on Instagram

Wig Life

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

Szívesen eljátszanám ezt a pusztító nővért, aki akár egy intézetből szabadulva tér vissza. Mert ez egy olyan mozi, amit a nagytesók tovább adtak a kisebb testvéreiknek – egy igazi klasszikus született.

idézi a hollywoodlife.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!