Ruby Rose kiszállt, egy teljesen új Batwomant keresnek a helyére

Egy friss karakter húzhat denevérgúnyát.

Ruby Rose váratlanul dobbantott a CW csatorna mérföldkőnek számító Batwoman-sorozatának éléről. Ám a tévénézők nem maradnak denevérnő nélkül; ráadásul egy csavarral érkezik az új szuperhősnő.

View this post on Instagram

Thank you @ngvmelbourne for showing us around the Basquiat X Harring exhibition 😍❤️🌹🦇

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Ryan Wilder néven egy friss karakterre írták ki a castingot, aki a Rose által megformált Kate Kane helyébe lép majd. A szereplőválogatás híre a Redditen szivárgott ki, amit később több forrás is megerősített.

View this post on Instagram

My baby angel

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Tehát nem Rose-t kell pótolni, hanem egyúttal új irányt is vesz a produkció. Ryan Wilder szintén az LGBTQ-közösséget képviseli majd, akárcsak elődje.

Kissé zűrös, lökött, ám szerethető karakter, teljesen más, mint Kate. Igazi magányos farkas, aki drogfutár volt évekig. Kicselezte a gothami rendőrséget, fájdalmát pedig rossz szokásokkal igyekezett leplezni. Az a típus, aki a kóbor macskának is tejet lopna, közben pedig puszta kézzel megfojt bárkit. Veszélyes, mert technikás harcos és zabolázhatatlan személyiség. Sportos, leszbikus, szenvedélyes és esendő - nem az a tipikus amerikai szuperhős.

Rose nem csak a maratoni forgatási napokat kifogásolta: valami más oka is volt a távozásra, amit nyilvánosan nem fedett fel.

Nehéz döntést hoztam. Aki tudja, az tudja, miért léptem meg. Pedig tisztában vagyok azzal, hogy milyen sokat jelentett ez a sorozat a televíziózásban és a közösségünk számára is. Szeretlek mindannyiótokat!

idézi a 34 éves kilépő színésznőt az Uproxx.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!