Ryan Reynolds nagy bejelentést tett

Közös családi fotót is villantott.

Már több mint két hónapja megszületett Ryan Reynolds és Blake Lively harmadik gyermeke, de eddig semmit sem lehetett tudni a kicsiről. Se a nemét, se a baba nevét nem árulta el a sztárpár, ahogyan azt sem, hogy pontosan mikor született meg harmadik gyermekük. És amúgy

most sem tudtunk meg túl sokat a kicsiről....

Köztudott, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively szereti egymást, és követőit is ugratni közösségi oldalán. Legutóbb például Ryan felesége legbénább fotóival köszöntötte fel őt szülinapján. Harmadik gyermekük megszületése kapcsán is egy érdekes módot választottak arra, hogy bejelentsék, milyen nemű is lett a kicsi. Ryan Reynolds a Twitteren posztolt egy olyan fotót, amin ő és felesége látható, amint átölelik kisbabájukat. De gyanús, hogy ez a fotó nem friss, és valamelyik másik gyermekük lehet rajta – még csecsemőkorában. Ryan a kép mellé azonban egy rövid szöveget is írt, amiből egyértelműen kiderül:

másik két lánya (James és Inez) mellé, ezúttal is kislánya született a 42 éves színésznek.
A posztban ugyanis a “lányaim” szót használja. (Ebből világos, hogy fia továbbra sincs.) És persze nem is ő lenne, ha nem vinne bele ebbe még egy csavart: a kisbaba arcát ugyanis kitakarta a családi fotón.

Összegezve tehát:

Nem tudtuk meg a harmadik baba nevét, sem azt, hogy mikor született. A csecsemő arcát sem nézhettük meg, sőt, lehet, hogy nem is a legkisebb babájuk van a közös képen. Egy dolog derült csak ki: harmadszorra is lányos apuka lett a Deadpool sztárja.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!