Selena Gomez ezres tételben vásárolta fel saját albumait a Billboard No.1-ért, és nem szégyelli

Selena Gomez az Instagram-sztorijában posztolt arról, hogy bizony a barátnőivel boltról boltra jártak, hogy a 3. helyen álló Rare című albuma a Billboard eladási listán az első legyen.

"Lehet, hogy állati ciki, de azt akarom, hogy minél több emberhez eljusson életem főműve, életem legfontosabb albuma. És ennek ez az útja, mert ma már senki nem veszi meg a hanghordozót, és ezt nem is várom el. Csak azt, hogy hallgassák" - írta, miközben videón mutatta meg, hogy barátnőivel napokon keresztül a boltokat járták, hogy annyi Selena-lemezt vehessenek meg, amennyit csak bírnak. Ez sok ezres tétel.

Ahhoz egyébként, hogy valaki ezt a nagyszerű eredményt elérje, amerikában ma már elég csupán 112 ezer albumot eladni, ami igazán nem sok, úgyhogy Seliéknek elég volt csak kicsit aktivizálni magukat. Hasonlóképp cselekedett nemrég Justin Bieber is, aki főként rendelte ezerszám a saját albumait.

És hogy mire jó, hogy egy elismert szupersztár a Billboard No.1-ért sír? Hát, ugyebár 20 év múlva a harmadik helyezettre senki se emlékszik, az elsőt viszont továbbra is játsszák mindenhol.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!