Szapioszexualitás: ez a 3 csillagegy vonzódik a leginkább a magas IQ-hoz

Szapioszexualitás? Igen, ez az, amikor az intelligencia erotikus vonzalom tárgyává válik, és ezek a csillagjegyek a leginkább hajalmosak az IQ fetisizálására.

Szűz

A Szűz az állatöv geekje: állandóan analizál, figyel, agyal. Ha Szűzzel randizol, egészen biztos, hogy figyeli minden megnyilvánulásod, és pontosan emlékszik az érzelmi, de akár az intellektuális reakcióidra is. A Szűz értékeli, ha határozott, nyílt véleményed van, és nyitott vagy a világban zajló folyamatok megvitatására.

Bak

A Bak rendkívül keményen dolgozik, végtelenül maximalista. Igen válogatós, ha arról van szó, hogy kikkel vegyül, és a párkapcsolatban is rendkívül fontos számára mind a műveltség (a lexikális tudás), mind pedig a magas intelligencia-hányados. Gyakran esik intellektuális szerelembe: olyanért rajong, aki grandiózus IQ-jával hengerli le.

Ikrek

Az Ikrek kíváncsi mindenekfölött, aligha van olyasmi, ami ne ragadná meg a figyelmét, ha egy kicsit is érdekes. Gyerekkorától elkápráztatják őt a nagy elmék, és még arra is képes, hogy figyelmen kívül hagyja partnere küllemét és valódi személyiségét, ha egyszer az IQ-ja magas.

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/erikawittlieb-427626/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!