Szédítő videó került ki a Mátrix 4 forgatásáról

San Fransisco utcái felett repked Neo és Trinity?

Keanu Reeves jelenleg a Mátrix 4. részét forgatja San Fransisco utcáin... és tetőin. 2021 május 21-re ígérik a legendás sci-fi folytatását, ahol filmbeli karaktere, Neo ismét szerelmével, Trinity-vel él át lélegzet-elállító kalandokat.

via GIPHY

Pár lesifotó után, melyeken kettejük húsz év utáni újraegyesülését láthatjuk, most egy videó is napvilágot látott. Két ember ugrik le egy magas épületről: mindketten a film ikonikus öltözékét viselik: talpig feketében vetik alá magukat a mélybe. Nekifutnak, majd fejjel előre indul a lebegés, melyet drótkötél-pálya biztosít.

Azt nehéz volna kivenni hogy melyik két főszereplő - Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris vagy Priyanka Chopra – dublőrei hajtják végre a műveletet, de aki a városban jár vagy él, az közelebb van a tűzhöz.

Ma reggel belefutottam a Mátrixot forgató Keanu-ba, itt a szomszédban.

meséli Erin Carlson, aki legszívesebben odakiáltott volna: tetszik neki, hogy Reeves egy korban hozzá illő nővel – Alexandra Grant - randizik. A People hozzáteszi, hogy más pedig a Columbus Avenue és Montgomery Street környékén botlott az 55 éves színészbe.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!